He obert una cafeteria - biblioteca. En aquesta cafeteria tots els treballadors son nois i noies amb risc d'exclusió socials, la majoria provinents del meu orfenat, Snehasadan. No vull que un cop deixen l’orfenat tornin al carrer, necessiten un lloc que puguin anomenar llar.

 

Hi ha molts nens que lluiten per sobreviure, per tirar endavant les seves vides. Molts d'ells, quan surten, estan desorientats i no saben què fer.

A la cafeteria se'ls acull i se'ls hi dona feina. També treballo amb artistes i dissenyadors de moda de Snehasadan. Tenen a la seva disposició un espai on exposen els seus treballs, des de vestits i bisuteria a qualsevol material dissenyat per ells. Tot el benefici de les ventes es seu, ja que son ells els seus propis caps. No necessiten vendre el seu talent a algú que se'n aprofiti.

A vegades tinc la sensació que no es valora suficientment a l'ésser humà en aquest país. A la cafeteria ajudo a alguns dels nostres joves

Dóna 1 €

al mes  ​

Amb la nostra iniciativa de micromecenatge amb la plataforma Teaming, ens pots ajudar a dibuixar somriures. Uneix-te a Teaming i ajuda’ns a finançar el projecte amb una aportació de tan sols 1 Euro al mes.

 

Amb aquesta petita ajuda, tot i sent un petit gest, podem canviar el món i fer un lloc millor on poder viure. 

COL·LABORA

 

Per qüestions de restriccions governamentals (donar feina a joves per a obrir un comerç), l’Amin no pot fundar una ONG a la Índia. Aquesta és la raó per la qual una organització sense ànim de lucre, Soy Gracias a Ti, es va fundar amb l’objectiu de recolzar el projecte de l’Amin.

 

Amb base a Madrid, el funcionament de la ONG està a càrrec d’amics seus que creuen amb la seva causa i volen ajudar-lo tot i estant a 95,000 km de distància.

 

Si creus amb aquest somni i vols aportar el teu granet de sorra, pots fer una donació a través de la compta bancària de la ONG: 

Triodos Bank - ES41 1491 0001 2021 3861 6228 

 

Tots els fons obtinguts seran únicament destinats al projecte de l’Amin Sheikh “Bombay to Barcelona Library café”.

UNEIX-TE A NOSALTRES

La Khusbhoo, una de les nostres joves, és dissenyadora de moda i té els seus dissenys exposats a la cafetería. Ja són més de 30 els vestitsque ha venut. Actualment està treballant per aconseguir la seva pròpia collecció i negoci.

Entra a la seva pàgina web i fés-hi una ullada. Pots comprar-li un vestit online i a la cafeteria.

Compra la cançó de l’Amin ​

La primera vegada que vaig estar a Europa vaig conèixer al cantant-compositor Jeremy Plank. Em va dir que la meva història era molt inspiradora i que composaria aquesta cançó per a mi. I així va ser, va composar, editar i gravar la cançó Les yeux de Séraphine (Els ulls de Séraphine), escrita peL francès Arnaud Kerane.

 

Pots comprar-la aquí fent clic sobre  itunes i amazon. Tots els drets són destinats al projecte solidari. Compra la samarreta DFault rebaixada.​

Compra la samarreta  

El dissenyador americà Stephane Boss ha llançat  una línia de samarretes per a recolzar la causa de l’Amin. 

 

5 $ de cada compra de la edició limitada de samarretes “Lion” van directes al projecte de l’Amin, on es finançia una cafeteria biblioteca que ajuda als nens de carrer a trobar  feina, accedir a la educació, i a tenir una vida normalitzada.