Amin-bookCovers 20-1-2016-low ress-v1
Amin-bookCovers 20-1-2016-low ress-v1

Amin Sheikh Book Bombay Barcelona Cafe

IMG_8799_edited
IMG_8799_edited

Amin Sheikh Kid Bombay
Amin Sheikh Kid Bombay

Amin Sheikh Book Bombay Barcelona Cafe

Amin-bookCovers 20-1-2016-low ress-v1
Amin-bookCovers 20-1-2016-low ress-v1

Amin Sheikh Book Bombay Barcelona Cafe

1/5

RECOLZA EL SOMNI DE L’AMIN

Amb tant sols cinc anys l’Amin va haver de fugir de casa i viure a les estacions de tren de Bombay. Va sobreviure pels carrers pidolant, netejant sabates, cantant, menjant restes de menjar i sofrint tot tipus d’abusos. Va tenir sort, ja que tres anys després va ser acollit per un orfenat on va tenir l'oportunitat d’accedir a una vida diferent i descobrir el significat de tenir un lloc que pogués anomenar casa, i gent a qui considerar la seva família. 


Tot i que la seva vida no va ser gens fàcil, l’Amin mai es va oblidar de creure en la bondat de la gent i en la idea que per a canviar el món només es necessita una persona. Va ser aleshores quan va començar a somiar: escriure un llibre els beneficis del qual serien destinats a ajudar als nens del carrer. Una cafeteria biblioteca on els nens de carrer (i els treballadors també) puguéssin trobar un cel segur, un lloc on ells també poguéssin considerar una llar.

 

Pots recolzar aquest projecte, ja fet realitat, comprant el seu llibre: una història autobiogràfica que va directa al cor, plena d’alegria, dolor i coratge per a afrontar la vida, i un exemple viu del poder invencible de l’amor, un poder que pot il·luminar fins i tot els moments més obscurs.

Bombay to Barcelona Library Café

Ajuda a l’Amin a construir el seu somni, una cafeteria biblioteca, comprant el seu llibre “Bombay Mumbai. La vida es la vida, sóc gràcies a tu”.

 

Ara disponible en versió ebook. Les còpies en format paper s'enviaran per correu ordinari. 

Ens hem unit a Teaming, una plataforma amb la que pots co:laborar amb el projecte aportant  tan sols un euro al mes.

 

Ajuda'ns a mantenir el prohecte viu a través d'una donació, encara que sigui molt petita. Cada cèntim suma!

Posa’t en contacte en cas de voler més informació o de tenir idees per ajudar a fer créixer el projecte.

 

Som gràcies a tu.

Després d'anys de treball, la cafeteria fou inagurada el 14 d'agost del 2016, un dia molt emotiu i especial per a tots. Vine a coneixe'ns a:

Timmy Arcade, 778, Makwana Rd, Gamdevi, Marol, Andheri East, Mumbai, Maharashtra 400059